Werk

image of a rocket

Mijn projecten

Op deze pagina presenteer ik een kleine greep uit de projecten waarin ik een grote rol heb gespeeld of die ik volledig zelf heb gerealiseerd.

2020
Previous Next

Tilburg University, Responsive, Fully Dynamic, Custom WordPress Theme, Fully Customisable.

De persoonlijke portfolio website voor de wetenschapper

Voor de wetenschapper van Tilburg University heb ik een volledig- responsive en dynamisch te bewerken custom WordPress thema vanaf de grond ontwikkeld. Op eenvoudige wijze kan de wetenschapper zelf verschillende content toevoegen aan de website, daarnaast kan de website volledig door de gebruiker bewerkt worden op visueel gebied. Boeken, artikelen, interviews, media optredens, blog, onderzoek en dergelijke zijn eenvoudig zelf toe te voegen welke vervolgens op elegenate wijze worden gepresenteerd op de site.

2018
Previous Next

Branding, Design, UX, UI, Xcode, Swift, iOS, Firebase.

Hobbii

Via een Noors investeringsbedrijf ben ik aan de slag gegaan voor zowel de front- als de backend voor een nieuwe iOS app. Dankzij dit project heb ik me fundamentele vaardigheden eigen gemaakt betreffende appontwikkeling en ontwerp.

2017
Previous Next

Branding, Design, UX, UI, Wordpress, Responsive, BuddyPress, WooCommerce, BBPress, LAMP.

Pokéspot

Een uitzonderlijk ambitieus webproject rondom het fenomeen Pokémon. Op dit platform zijn verschillende WordPressplugins geïntegreerd zoals een webshop, forums, sociale (Facebook-achtige) functies, een blog, uitgebreide zoekfunctionaliteit en meer.

2016
Previous Next

Webshop, Wordpress, Woocommerce, Budget, CMS, Responsive, LAMP.

Mbreti

In 2016 was ik vooral actief in het ontwikkelen van webshops. Mbreti is een voorbeeld van een professionele webshop, gerealiseerd met een zeer beperkt budget en binnen een kort tijdsbestek.

2015
Previous Next

Branding, Design, UX, Wordpress, CMS, Onepage, Responsive, Multilanguage, LAMP.

Bureau Parafrase

Voor communicatie/onlinemarketing bureau 'Parafrase' is een visueel aantrekkelijke 'one-page' website gerealiseerd. Dankzij het CMS is de content volledig aan te passen naar eigen wil, inclusief illustraties.

2014
Previous Next

Design, Magazine, Copywriting.

Exotic Magazine

Voor Exotic magazine heb ik zowel copywriting- als designgerelateerde taken op me genomen waaronder het ontwerpen van de cover.

2013
Previous Next

Design, UI, Wordpress, Reservations.

Klein Duinoord

Een simplistisch maar effectief gebleken website welke volledig door de eigenaar zelf in te vullen is. De website fungeert tevens als boekingssysteem voor een bungalowpark in Renesse.

2012
Previous Next

Branding, Design, UI, Wordpress, Hardcopy design.

De Bruin Installatie

In dit jaar heb ik voor de mkb'er veel websites inclusief een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Deze website is dankzij WordPress volledig door de eigenaar zelf in te vullen. Naast websites heb ik voor velen van hen ook hardcopy designs ontwikkeld zoals visitekaartjes en flyers.

Hulp nodig?

Ik ben beschikbaar voor freelance werk.

In het geval dat u webdesign werk gedaan moet hebben, of als u simpelweg even hallo wilt zeggen, neem gerust contact met me op.